Jobba hos oss

HRB fortsätter att växa med fler affärer och nya medarbetare. Vi växer snabbt, med god ekonomi och nöjda medarbetare. Vi har bestämt oss för att vara de mest effektiva och trevliga på marknaden – vi vill göra alla våra kunder, beställare och anställda nöjda!

Sedan 2021 är HRB en del av Metrolit. Metrolit har varit på en framgångsresa under de senaste 35 åren, med många återkommande kunder genom åren och bara svarta siffror. Tillsammans bildar HRB och Metrolit en stark plattform inom försäkringsskador, service och ROT. Vi erbjuder kunder och medarbetare stabilitet, kunskap, utvecklingsmöjligheter och vårt engagemang!

Du kan läsa mer om HRB Service/Riv & Sanering/Installation/Rörteknik här: https://hrbgruppen.se/

VVS montör

Som VVS-montör på HRB Rörteknik arbetar du med försäkringsskador hos både privatpersoner och företag. Du har kundkontakter och är van vid att arbeta självständigt men i samarbete med andra, exempelvis byggare, projektledare och övriga installatörer. Du är ofta i kundernas privata hem och trivs med att bemöta kunder. Du rapporterar till projektledare/motsvarande.

Din profil

För att både lyckas och trivas i rollen har du minst 5 års erfarenhet, tidigare erfarenhet som servicemontör är meriterande. Du trivs med kundbemötande, har lätt för att samarbeta och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Som person brinner du för service, är positivt, utåtriktad och en kreativ problemlösare.

Vi erbjuder en roll i ett framgångsrikt bolag med duktiga kollegor och högt engagemang. HRB och Metrolit tillsammans ger en stabilitet och stark framtidstro, vi är på en resa och välkomnar fler duktiga och drivna medarbetare att vara med på resan!

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta oss!
Vi utvärderar ansökningar löpande, vänta inte med din ansökan. Du ansöker genom att maila till:  info@hrbrorteknik.se

Välkommen med din ansökan!