Våra tjänster

Försäkringsuppdrag, tex åtgärdande av vattenskador, felsökning etc

Där är vi med från start till mål med demontering till återställning när vattenskador har förekommit

De som händer vid ett vattenskadat badrum är att all lös och fast inredning demonteras. som väggskåp, armaturer, toalettstol, element mm. tappvattenrören pluggas (förses med någon form av avstängningsventil) där de kommer in i badrummet och resterande rör inne i badrum demonteras. Innan våra rivare kommer in, de är då ni har möjligheten att göra en branschförbättring eller så ser vi att en del branschförbättringar behöver göras innan badrummet återställs. Däremot kan toalett, tvättställ, blandare och dyl. sparas och återmonteras om så önskas, rören återanvänds oftast inte..

Installation och service av värmepumpar

Det finns många fördelar med att anlita en installatör för en service av värmepumpen alt byta ut värmepumpen Ett passande värmesystem leder ofta till stora ekonomiska besparingar En värmepumpsinstallatör är expert på just värmepumpar och vet var värmepumpen skall placeras och hur den skall installeras, så resultatet blir så bra som möjligt.

Installation av nya rörsystem vid renovering, stambyten, entrepenader

Att renovera ett badrum, stambyte innefattar de flesta moment som ingår i vanliga renoveringsarbeten, hit hör VVS (rörmontering), elinstallationer, måleri, snickeri och plattsättning. Vid badrumsrenovering är det viktigt att planera noggrant. Det kan bli dyrt och ibland omöjligt att ändra någonting senare när renovering redan är igång där är vi med er hela vägen från start till mål. Där dokumenterar vi med bilder och text i Dropbox för respektive projekt där ser man tydligt vad som ingår i arbetet. Detta innebär att du som kund slipper oroa dig för att andra extra kostnader ska tillkomma.

Felsökning/reparation av kyl och värme installationer

Vi erbjuder installation, service och underhåll inom klimat, kyla, villavärme, fastighestvärme, solvärme Vårt arbete utförs alltid av kunnig personal med lång erfarenhet inom vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Med oss som leverantör så hjälper vi dig hela vägen från början till slut.

Byte av wc-stolar, blandare och övriga vvs-armaturer

Denna fas innefattar montering oftast av nya kromade vattenrör, inkoppling av toalettstol, blandare samt resterande inredning såsom t.ex. kommod, duschdörrar, handdukstork, bubbelbadkar, mm

Hjälp med dimensionering av golvvärmesystem, värmesystem mm

Beroende på typ av installation väljs lämplig dimension. Många gånger överdimensioneras ledningar och till det mindre alternativet tyvärr där kan vi vara med och se över så det blir rätt beroende på vilken typ av installation som väljs

Om olyckan har varit framme hos dig så har ni möjlighet att hyra en temporär VVB och värmepump av oss. Självklart så installerar vi den åt dig.